HOGYAN KELL SZEDNI AZ IMOREVIN TABLETTÁT?

Az Imorevin tablettát mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak, vagy az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően szedje. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. . A tablettát szájon át, egészben kell bevenni, és folyadékkal lenyelni. A tablettán lévő bemetszés csak a széttörés elősegítésére szolgál, amennyiben nem tudja a gyógyszert egészben lenyelni.


Alkalmazása felnőtteknél, 18 éves kor fölött
A kezdő adag 2 db tabletta, ezt követően 1 db tabletta minden laza széklet után. Naponta 4 db tablettánál többet ne vegyen be. Amennyiben a tünetek 2 nap után nem javulnak, hagyja abba a tabletta szedését, és keresse fel kezelőorvosát.


Alkalmazása 12-18 éves serdülőknél
A kezdő adag 1 db tabletta, ezt követően 1 db tabletta minden laza széklet után. Naponta 4 db tablettánál többet ne vegyen be. Amennyiben a tünetek 2 nap után nem javulnak, hagyja abba a tabletta szedését, és keresse fel kezelőorvosát.


Alkalmazása gyermekeknél
12 évesnél fiatalabb gyermeknek nem adható.


Alkalmazás előtt kérjük, olvassa el a teljes betegtájékoztatót!

 

Az Imorevin® 2 mg/125 mg tabletta loperamid és szimetikon hatóanyagot tartalmazó gyógyszer, vény nélkül megvásárolható a patikákban.

Imorevin 20xImorevin 2mg/125mg tabletta képe

Az Imorevin tabletta 20 db ajánlott fogyasztói ára: 1 869 Ft
Az Imorevin tabletta 10 db ajánlott fogyasztói ára: 1 420 Ft 

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Az oldal tetejére