Miért az Imorevin tabletta?

EGYEDI KOMBINÁCIÓ

Az IMOREVIN 2 mg/125 mg tabletta egy új generációs gyógyszerkészítmény az akut hasmenés tüneti kezelésére. Besorolását tekintve a bélmozgást csökkentő szerek közé tartozik, két hatóanyagának (loperamid és szimetikon) köszönhetően azonban eltér az egykomponensű készítményektől.


Az IMOREVIN tabletta olyan egyedi készítmény, amely két hatóanyag kombinációjával enyhíti a görccsel és puffadással járó heveny hasmenés tüneteit.


Az Imorevin tehát az egykomponensű loperamid készítményektől abban különbözik, hogy a szimetikon segítségével nemcsak a hasmenést, hanem az azt gyakran kísérő puffadást és hasi görcsöt is enyhíti.

Az IMOREVIN tabletta hatóanyagai a loperamid és a szimetikon.

IMOREVIN

  • A loperamid-hidroklorid a hasmenéses tüneteket enyhíti a túlságosan aktív bélmozgások lelassításával, továbbá segíti a szervezetet abban, hogy több vizet és sókat tudjon felszívni a belekből.
  • A szimetikon segít felszabadítani a belekben rekedt bélgázokat, ezáltal enyhíti a puffadást és a görcsös hasi fájdalmat.

Mindeközben nem akadályozza a széklet ürítését, így „aminek ki kell jönnie, az ki is ürül".

Az IMOREVIN tabletta által biztosított kontrollált székletürítésnek köszönhetően a só- és folyadékvesztés mértéke is várhatóan kisebb. Ezáltal a betegek legyengülése, kiszáradása is kevésbé fenyeget. Ugyanakkor a széklet ürülése lehetőséget teremt a tisztulásnak, az esetleges kórokozóktól való megszabadulásnak, hiszen a loperamid alacsony mennyisége nem lassítja le túlzottan a bélmozgásokat.

 

Az IMOREVIN tabletta két hatóanyagának kombinációját Magyarországon elsőként a SAGER Pharma hozta forgalomba.

Az Imorevin® 2 mg/125 mg tabletta loperamid és szimetikon hatóanyagot tartalmazó gyógyszer, vény nélkül megvásárolható a patikákban.

Imorevin 20xImorevin 2mg/125mg tabletta képe

Az Imorevin tabletta 20 db ajánlott fogyasztói ára: 1 869 Ft
Az Imorevin tabletta 10 db ajánlott fogyasztói ára: 1 420 Ft 

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Az oldal tetejére